onsdag 28. oktober 2009

Trenger hjelp!!


Her ser dere kjellerstua mi som holder på å bli ferdig og da trenger jeg tips,smarte løsninger på hvordan jeg skal innrede???? Den er 4 meter bred og 8 meter lang og bilder er tatt i døråpningen....Noen som har noen tips blir jeg veldig glad..Har snakket om og ha en bar der nede men den trenger ikke å være stooor men en liten snerten løsning hadde vært topp...Ikke har jeg bestemt meg at jeg skal ha bar men mange tanker surrer i hodet mitt nå.....Så damer ,alle ideer mottas med takk.


post signature

Nytt i gangen.

Synes det kan godt sta ting på gulvet jeg,Brettet og lykta kjøpte jeg på Prinsess.Den stjerna der kjøpte jeg på jysk i dag og dere gjetter aldri hva den kostet?? ?? ?? Kostet kr 5.- ja så jeg kjøpte mange som jeg tenkte å finne på noe spennende med!! På jysk hadde de fått inn mye jul og masse billige ting....
Her har jeg fått opp det nye jeg kjøpte til gangen min,og i dag måtte jeg jo innom kid og kjøpe et pelspledd...Trives godt når det blir lyst og trivelig.Nå mangler jeg bare noe å ha på hylla mi i gangen men det finner jeg vel neste gang jeg er på shopping....I dag har jeg vært virkelig på shopping,handlet MYE... Skal vise dere senere...tjhiiii helt tullete når jeg skal være med ei venninde å kjøpe gang møbler og kommer hjem med 4 stooore poser.....Spennende synes jeg...ikke masse store ting men masse ting og tang!!!!



post signature