fredag 2. oktober 2009

Kos dere damer,d skal jeg og...


Da er lysene tent og jeg sitter i sofaen og stooor koser meg,skal inn å kikke i bloggverden ..Tenker jeg finner MYE spennede der inne.
Med alle de FLOTTE og INSPIRERENDE damene som legger ut sine hjem blir jeg vel sittende lenge.KOS DERE DAMER ,d skal jeg :)

dufter godt m lavendel.....

Ønsker dere alle en trivelig fredagskveld,her fikk jeg pyntet med nyinnkjøpene min og vasket med durance m lavendel lukt..Så dere må bare tro jeg koser meg nå..

fredagsshopping,Green gate brikker
Kjøpte meg også kjempe søte Green gate brikker,måtte jo legge de på straks jeg kom hjem....Det fine var at de var beige stripete på den ene siden og blomster på den andre.De hadde faktisk ikke rukket å pakke de ut i butikken.....Helt nye..........Kjøkken såpen måtte jeg jo bare ha for den sto jo i stil med resten...he he

fredags shopping...


Fant disse flotte lysene fra lene bjerre på shopping i dag,lysestakene er også fra lene bjerre .dette fant jeg på en flott butikk som heter DeCora..Ikke at jeg trenger flere lysestaker men jeg syntes de var så fine at jeg tok de med hjem... :)

Kan du hjelpe en nyblogger?

Uff uff ikke enkelt dette!!
Når dere legger dere til som følgere av meg så kommer ikke innleggene mine opp hos dere???
Hva kan jeg gjøre? Hva gjør jeg galt??
Tovepia måtte legge meg inn en gang til for en bokstav i mailadr falt ut?? Snill som hun var så la hun meg inn en gang til og da kom innleggene mine fram...Tusen takk Tovepia.
Er det noen som kan hjelpe???
Klæm fra frustrert.... :)