mandag 16. november 2009

zinkhjertet fra Cornelias hus...



Hadde så lyst til å pynte zinkhjertet jeg kjøpte på Cornelias hus,men syntes at advent ble litt for tidlig for meg så jeg satte på hvite lys og så fikk jeg brukt et av norgesglassene mine!! Det er jo et helårshjerte synes jeg!!!Satte en liten plante i norgesglasset mitt og la litt lavendel og steiner rundt....Og selvølgelig måtte jeg ha på noen lys..Det ble jo noe nytt på benken min..

Senere blir det advent på zinkhjertet mitt..Lurer på om jeg skal ha lilla lys eller om jeg skal holde meg til hvit..









God kveld i stua,tenn lys og kos dere med familien og vennene deres.

Klæm Linda







post signature

SKRÆKK OG GRU!!

Ja jeg sier bare skrekk og gru!!!! Og Hvorfor skjønner du når du se det nederste bildet!!!Det er bilde av hobby rommet mitt i dag,men heldigvis som dere ser her på bildene er mitt NYE Hobbyrom nesten klart til å innredes,mangler kun elekrikkere.På bildet under ser dere gulvet jeg valgte og jeg synes det ble kjempe fint!!Det blir skap skal på hele ene veggen så alt av stoffer,såper,malerting,perler,ståltråd osv ligger sortert pent i egne esker i skapene her..DETTE BLIR EN DRØM .

Tenk å kunne sette seg ned å bare finne fram det man skal holde på med å ikke ha rot,rot,rot overalt som jeg har i dag på hobbyrommet mitt.... ETTER:Her er et etter bilde av hvordan det blir,her tenkte jeg å ha et langt bord stående langs veggen.Og så tenkte jeg å ha skap på veggen som man kan trekke opp og ned på døren!(hva heter de skapene?)Alt av små ting som lim,sytråd,sakser,stempel,strykemerker,perler.osv inne i skapet så når jeg er ferdig for dagen kan jeg bare trekke ned døren og så er det ikke rot der heller!!!!

Om det er gjennomførbart vet jeg ikke ,men TANKEN ER GOD!!


FØR:egentlig er det ikke helt før men litt underveis for alt var trehvitt!! Det er godt å se at gammelt blir nytt.Kom gjerne med forslag på hvordan jeg kan henge opp all båndene mine,Sette opp stemplene mine,samle alle tråsneller!!

Er sikker på at dere kreative bloggdamer der ute har noen ideer til meg på hvordan jeg skal får et bruksvennlig hobbyrom!!

Og så kommer SKREKK OG GRU BILDET!!!!!!!!!!!




Ja dette er hobbyrommet mitt i dag!!! puhhhhh... enn at æ vise det te dokker!!

Kan dere skjønne hvorfor jeg gleder meg til å få sortert alt jeg har og ikke vet at jeg har ,for det er helt sikkert mye jeg har som ligger unders her!!! he he he he....

Men jeg gleder meg til å ta tak her .(Og ja jeg har litt å gjøre)


Da skal jeg nå lage noen strykebilder,klippe flere dufteposer for de forvinner som varmt hvetebrød.Og ikke minst vaske klær for jeg har vasket 2 maskiner med klær på 3 uker!!!!
Gjett om det er mye klær som skal kjøres gjennom maskinen min i løper av få dager...Det skal bli godt å bli ajour igjen..

Kos dere masse damer der ute og bli gjerne med på Giveawayen min og på norgesglasskonkuransen min!!
Klæm Klæm











post signature