lørdag 14. november 2009

Klart for julemesse snart!!

Ting til julemessa,føler at jeg ikke blir ferdig her jeg...Men det er vel for at jeg kommer over nye ting jeg bare måååå prøve!! for at dere gir meg de nye ideene..
Og så synes jeg det er kjempe koselig å sitte med symaskinen min å sy da!
Har laget noen julestrømper i hvit lin med "pels"kant og noel på.....
He he he dette bilde ble satt inn feil vei men der ser du strykemerke fra stoff og stil godt,synes de var søte jeg og tenker å bruke de på flere ting jeg skal lage.

Her har jeg laget barneforkler,julestrømper, hjerter i 2 varianter..Har laget en god del forkler til messa.Barna er jo såå glade i å få lov til å hjelpe til med å bake så da trenger de et eget forkle..

Hjerter,hjerter og mere hjerter
i alle farger og stoffer..Disse er søte å henge på glasskapet,komoden,juletreet,i kjøkken vinduet,barnerommet,osv .. Og no er jeg kjempe mett etter å ha intatt en nydelig kotelett middag.Stekte kotelettene på langtidsteking i panna,måtte ha stekespade for å få de opp av panna for de ble jo såå møre.Smeltet i munnen....og med erterstuing,potet,rødkål og kjøttkakesaus blandet med peppersaus....mmmmmmm ANBEFALES....
Om ikke lenge skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til 50 årsdag..Tror ikke jeg er hjemme tidlig i kveld/natt for det er en glad samling av venner som treffes..ARTI..
I morgen skal jeg vise dere hva naboen hadde pakket i en stoor eske å skulle gi til loppemarked..Hint hint en stoor eske med norgesglass..jepp helt sant.Sikkert 20 stk... .Tro meg jeg er såå glad for at jeg så den eska for no er den hjemme hos meg!!
Ønsker dere en trivelig kveld


post signature

Nå skal jeg kose meg!!

Nå skal jeg kose meg,har vært å sett på handballkamp med storegutt..Det er jo sååå spennende,gutta er så flinke så.

I ovnen har jeg satt kotelettene og som dere ser har jeg kjøpt med koseblader.

En herlig start på lørdagen synes jeg..Får sikkert ,masse flotte tips i bladene her og..Men jeg må no si at her inne i bloggverden er det MANGE som lager såå mye pent..

Satt i går kveld og gikk igjennom masse blogger..Det er så mye kreativitet der ute!

Så det er ikke ideer det står på men tid til å få gjennomført dem!

Senere i kveld skal vi i 50 årsdag til en venn,det er bare at han ikke aner noe som helst...Det synes jeg er morsomt....

Kos dere alle sammen og bli gjerne med på Give awayen på bloggen min!

post signature