søndag 22. november 2009

Koser oss med lys i stua.

Fram og tilbake ,ja pynten i huset her går fram og tilbake..Synes det er morro og bytte litt på pynten min jeg!Den blir jo litt ny da??Noe er jo nytt da som zink fatet her og smålyktene de har ligget i Cornelias hus posen sin siden jeg kjøpte de!
Så i dag fikk de komme opp fra posen og opp på den nymalte sjenken min( ikke den som er ute i garagen nei,For den tilhører spisestua mi) Denne er på stua mi og har fått nytt liv..Det er vel derfor jeg synes det er så koselig å rokere rundt å... Sviblene mine som jeg surret med mose og tok på sølvtråd fikk også plass på sjenken min,sammen med det flott walter&co zinkhuset mitt.
Ønsker meg et litt mindre et å..HINT,HINT TIL DE SOM LURER PÅ HVA JEG ØNSKER MEG TIL JUL!!!


ELSKER DETTE WALTER&CO HUSET MITT!!!!! IKKE MERE Å SI OM DET!

Det er jo blitt høst og hva er koselig da? Jo tenne lys rundt i hele huset..
Satt og tenke på hvor mye penger jeg bruker på lys i løpet av en høst jeg,hmmm det er MYE!!
Men det har ingenting å si for kosen er det vi alle trenger i hjemmene våre.Vi alle kommer til en tid med julestress no og det er da det er viktig og ta en time eller to med focus på hverandre ,overraske våre kjære med et godt måltid ,en fin film, massere bena/ryggen til hverandre.Det koster så lite men betyr så mye i en stresset tid.


Ta vare på hverandre alle sammen.post signature

Svibler pakket i mose og sølvtråd!

Forbredelser til jul er igang!!

Da er jeg igang med litt pynting til jul,prøver og ikke bruke noe mye rødt enda så det blir hvitt enda...Her fikk jeg bruk for de flott norgesglassene mine(se konkuranse på bloggen min der du kan vinne 3 stk norgesglass) Her har jeg brukt mose som jeg kjøpte på Heimdal blomster,og surret søvtråd rundt.Da svibler ikke trenger jord er dette en flott måte å få frem sviblene på en annen måte og da kan vi bruke glasskåler vi har hjemme..De blir jo dekorative synes jeg!! Og de kan settes ut overalt,tenkte å sette de rett på zink fatet mitt når jeg skal lage adventstake !!

Lagde meg 7 stk så nå skal jeg sette de ut litt her og der!!

Har også laget en del fyrstikkesker i dag,det er jo julemesse snart så alle dager går med på å lage noe nå!! Ellers blir det en rolig dag med sying av stueliftgardiner,kjøpte stoffet for en stund siden men nå MÅ jeg bare sette igang hvis jeg skal bli ferdig til jul....


Blogging er så trivelig og takk til alle der som er inne på bloggen min.Og dere som legger igjen en liten hilsen lyser opp dagen ekstra..Alltid koselig å se igjennom koselige hilsner fra dere!!


post signature