tirsdag 27. oktober 2009

Liker å ha noe å sysle med!

Her har jeg laget to nye varianter av linveska til julemessa jeg skal være med på.
Gleder meg masse til å levere alt jeg har laget for det begynner bli en del forsjellig nå..Disse veskene kan man jo gi til ei venninde med en flaske vin i og et såpestykke som lukter godt..alltid arti med hjemmelagde gaver....Har i dag vært å kjøpt meg mere såpemasse på panduro så i morgen er det såpekoking.For de som ikke har prøvd det så anbefales det...KJEMPEARTI..


Og her har jeg strøket på en liten søt engel,det er jo mye man kan finne på med disse linveskene....Bare og bruke fantasien...

Søte linsløyfer som jeg kjøper på Stoff og Stil...Der har de mange fine varianter av bånd...


Og her er til prinsessa ,kan brukes til å ha skifteklær i barnehagen eller bare henge på rommet til pynt..
post signature

Da ble gulvet ferdig,såå fornøyd!

Da er gulvet lagt i kjellerstua,var veldig spendt på hvordan det skulle bli men er stoooor fornøyd jeg..Hadde egentlig tenkt å ta helt mørkt gulv men når dette kom opp no er jeg lykkelig jeg valgte dette! Regner med at om en ukes tid er alt ferdig,det skal bli godt.... Her er det med listverk,nå er det ikke lenge til hele rommet er klart!!

Og dere kan tro jeg gleder meg til å få huset mitt i orden igjen.

Skal jo ikke klage for det blir jo nytt og fint men... det er støv i hele huset mitt for tiden og for ikke å snakke om at jeg gleder meg til vaskerommet er ferdig for jeg har ikke vasket klær på en og en halv uke....DET ER LENGE DET!!
post signature