mandag 30. november 2009

Ut med lingardinene og inn med liftene!!

Da endelig er liftene mine nesten ferdig,mye arbeid med 6 lange lifter men gleder meg til å få de opp.De lange lingardinene skal ned i kveld(hvis min kjære orker å hjelpe meg opp med liftopphengene) Har egentlig vært veldig fornøyd med de gardinene jeg har her på bildene men når jeg får en ide om noe jeg vil ha så blir det sånn....Og det er jo enlere når jeg syr selv for det koster jo en formue å få sydd nye gardiner.

Pyntet litt har jeg også gjort i dag,eller flyttet rundt på pynten...He He He...

I år har min kjære valgt lys i vinduene og de ble kjempe fine når de kom opp med lys i.Når vi pakket de opp så de kjedelige ut..Men de ga godt lys i vinduene og i julen skal det jo lyse godt!

Da er det bare å sy ferdig de siste liftene og få de opp!!!!


ELLERS GLEDER JEG MEG MASSE TIL I MORGEN FOR DA SKAL JEG PÅ BESØK TIL EI VENNINDE JEG IKKE HAR SETT PÅ LENGE...
Og hun bor på stjørdal,så da skal jeg stikke bortom irina med gaver til en sak hun brenner for som kan ramme oss alle.Gå inn på bloggen til all of irina og støtt en god sak dere og!!
God kveld.
post signature

ENGLER TIL 20.-

ENGLER HØRER JULEN TIL!

OG I DAG DA JEG SKULLE INNOM REMA FOR Å HANDLE MAT SÅ JEG DISSE FLOTTE ENGLENE I GLASS TIL BARE 20.-Måtte jo bare ha et par stykker,for man må jo ikke alltid handle masse dyre ting når man kan få disse flotte englene til en rimelig penge...

ME CAN LIKE!!!!

Flotte å sette på et fat sammen med lys....

Og på juletreet mitt vil jeg ha prismer i år!! Og jaggu hadde de det på rema også 4 stk til kr 25.-

LØP OG KJØP.......

Hadde disse vært på en interiørbutikk hadde de sikkert kostet 25 pr stk...Så nå har jeg fått i meg mange!! Og såååå fornøyd...........Så til dere som ønsker seg rimelige prismer ta turen til til rema!!
post signature