tirsdag 26. januar 2010

Fatboy!! Står på ønskelisten!!Denne ønsker vi oss,eller barna har sagt klart i fra at en sånn en ønsker vi oss på tv rommet..


Kan forstå de jeg for de er rå gode å sitte på og så er de jo tøffe....
Det går jo ann og henge de på vegg som en sofa...


Da er denne lagt til på ønskelisten!!!

Nå skal jeg prøve meg på trening igjen etter au au i ryggen...
Kryss fingrene for at det går bra!!!!!
Enn at æ som va sofasliter synes at det e hærlig på trening.....Ikke mang som trudd det nei,tru nok nån har kunna vædda mytti pæng på det!!!Ho Ho HO HE HE HE.......................Tjhoooooooooo!!

post signature

Mere kjøkken og opptreking av kjøkkenstoler.

God tirsdagsmorgen til dere alle,ikke så fornøyd jeg enda men det er jo fordi jeg ikke kommer meg på trening pga ryggen enda.....men i morgen har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve igjen!!Og så har jeg tatt flere bilder av kjøkkenet mitt når jeg fikk opp lyseblått og jeans der inne...Blir alltid mest fornøyd over disse fargene men må jo prøve litt forskjellig å..Og siden jeg syr alle liftene mine selv så koster det sååå lite å forandre,hvis jeg kjøper stoff på stoff og stil er det jo kun rundt 50 kr meteren så en lift kommer på ca 70 kroner !!!!!Billig!!!

Og så får jeg jo akkurat den liften jeg vil ha,brikker syr jeg ofte selv og ikke minst så trekker jeg om kjøkken stolene mine ofte i det samme!!

Bilder lengre nede av de!Viser sammtidlig fra kaffeboksen min som det har vært utfordring på her inne i bloggverden,jeg har teboks,kaffeboks ogsukkerboks i samme!!
Her er bilder fra når jeg satt å trekkte opp stolputene mine,enkelt billig....ME LIKE!!

Stiftmaskinen jeg bruker selger de også på stoff og stil til ca 70 kr?

Den er jo fin å bruke for de som trekker opp rammer,stoler,sofaer,sengegavler,infotavler?(står helt stilt for meg hva de heter) og masse spennede......

Et "must" i alle hus spør du meg!!!

Da får jeg besøk av min gode venninde Monica og jeg har laget en salat vi skal kose oss med!!

Sitte å slarve og le,det blir jo en herlig start på dagen!!!
Og tusen takk til alle dere som legger igjen en hilsen til meg:

YOU ALL MAKE MY DAY........


BESØKSTELLEREN MIN GÅR OPPOVER OG DET SYNES JEG ER KJEMPEKOSELIG,SÅ TIL ALLE SOM TITTER INNOM LEGG IGJEN ET SPOR ETTER DEG SÅ KAN JEG OG BESØKE deg!!!!!


Tjohooooooooooooooooooooo!!!!!!

post signature