torsdag 26. november 2009

Endelig på plass,fra mørk til lys spisestue.

Der er den endelig på plass etter en real malingsrunde,trekkene til stolene er ikke strøket og de hvite lin gardinene er ikke sydd men de skal jeg sy ferdig i kveld. Klarte ikke å vente med å vise bildene litt dårlig lys ser jeg på den første bildet men dere ser hvordan det ble..Og jeg er kjempe fornøyd.(Det ligger bilder på bloggen min hvordan spisestua var helt mørk..)Og Listene rundt vinduene må males det ser jeg men det rekker jeg ikke før jeg skal ha gjester i morgen kveld..Men gardinene skal opp og det skal jeg legge ut bilder av i morgen..he he he jeg er sååå glad!!!!!


Her ser der noen bilder av sjenken min som ble som ny når den ble hvit..Min kjære sier det var mye arbeide men han og er enig i at det ble pent... Nå skal jeg sy lift gardinene og min kjære står på kjøkkenet og gjør klar selvskutt ryper som vi skal servere i morgen,det gleder jeg meg til...

Enn at jeg endelig er fornøyd med møblene vi kjøpte for8 år siden,tenkte på hvite møbler da og men bestemte oss for mørke og det har jeg angret på fra første dag men nå ER JEG KJEMPE GLAD..Hei og hopp damer da skal jeg prøve å bli ferdig til i morgen..
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)


post signature