tirsdag 20. oktober 2009

rot,rot,rot..
Ja dette er badet i kjelleren vi pusset opp for 6 år siden som vi ikke gjorde ferdig den gangen...manglet,lys,gulvvarme,vann,og lister...men nå er vi igang igjen og denne gangen skal vi bli ferdig for vi må jo ha bad i vinter..badekablene på badet oppe ga seg jo selvfølgelig for en liten stund siden...Vi skal jo pusse opp badet oppe til sommeren alikevel men hadde jo håpet at vi kunne bruke det fram til sommeren men det gikk ikke...Så da var det bare og sette igang og gjøre ferdig badet nede....Og det var jo et spark bak for å få det ferdig.....OG det blir det nå!!
Men sånn ser det ut akkurat nå....LEKKERT?????

Her snakker vi kaos......
Må jo le litt for her hjemme står hele huset opp ned for tiden,men jeg kan vel holde ut litt lenger.
Her er bilder fra den ene gangen min, alt er tatt ut av skapene og lagt på gulv. Ikke enkelt å finne fram her nei....
Men litt morsomt er det at sønnen min kom hjem under alt kaoset : mamma,mamma naboen springer etter oss fordi vi ringte på og stakk av...Hva skal vi gjøre??? Hvorfor de spør mamma om hjelp er jo fordi det var jeg som kom med forslaget om å ringe på å stikke av...Vi gjorde jo alltid det da vi var små...men det er jo kansje ikke riktig å lære barna fantestreker men det er jo uskyldig morro spør du meg...he he he he he......hvem har ikke gjort dette?????
Og for ikke snakke om epleslang,dette var jo noe vi gjorde hele tiden før....mimre ,mimre...ler for meg selv jeg no,så mye arti når men tenker tilbake.....

Billig var den og!!!!

Her er mitt nyeste kjøp,en ny hylle til å henge på kjøkkenet mitt.Kom tilfeldigvis over den på en flott liten interiørbutikk på Heimdal..Den hadde kostet 1199.- Men i dag satt ned til 598.-
DET MÅ JO VÆRE BILLIG....ps de har flere hvis noen er interesert!!!!
Har jo lyst kjøkken med litt creem i,og denne er helt hvit?? Det er ganske stor forsjell så jeg lurer på om min kjære må ta den med en tur ut i garagen og male den.
Får egentlig litt dårlig sammvittighet men siden han fikk seg en ny varmeovn i garagen i helgen blir det jo godt og varmt i garagen!!!!!
DA TRENGER JEG IKKE Å HA DÅRLIG SAMVITTIGHET!! ELLER??
Så da er det bare å få den malt og hengt opp...skal ta bilde når alt er ferdig!!
Ellers er det KAOS i dette hus for snekkere,malere,elektrikkere,steinleggere holder på både oppe og nede..
Skal vise dere bilder av kaoset senere i dag.....

Hva er dette???
Nei det er ikke et nøkkelkort til et hotell.....Men det er en vitløkspresse!!
Den lager vitløksmose....Da får vi en god aroma på maten vi lager..Kjempe lett å bruke og så finnes den i mange spennende farver..
Den perfekte gaven til den som har alt...Jeg kjøpte den selv for jeg er nysjerrig på alle små nyttige ting vi kan ha på kjøkkenet.
JA det kan bli mange unyttigeting å når man bare MÅ ha...he he he...
Men denne synes jeg var søt!!!!