lørdag 28. november 2009

Kreativ søndag.

Kreativ søndag. Ja for i dag har jeg fått laget en hel del!!Skulle jo egentlig ha sittet sliten langt nede i sofaen og tatt meg igjen etter gårdsdagen men det fikk jeg ikke til!!Tok fram symaskinene og sydde 5 stk puter med fuskpels og blonder,når man først setter seg ned så er det ganske mye man får gjort.
Så sydde jeg 4 stk julestrømper med hvit lin og jeans stoff.De er ikke spesielt jul men alt må jo ikke være rød og helt jul....Synes de ble litt tøffe jeg..2 stk ble med stjerner og 2 stk med dusker .Og 2 stk barne forkle i jeansstoff ble det og i dag med tøffe maritime lommer på
Hvis noen er interessert så selger jeg julestrømpene for 220.-Forkle selger jeg for kr 220.- Og putene selger jeg for kr 330.- Send meg en mail eller legg igjen en beskjed her på bloggen min hvis du er interessert.

Nå har vi spist taco og kost oss sammen hele familien.Storegutt skal ha overnattingsgjest og det er stas hos lillegutt ,for da har han flere å plage,He He he..


I morgen er det 1 søndag i advent og da skal vi hos svigermor på middag som er en tradisjon. Det gleder vi oss til store som små,gutta mine fikk ønske seg middag i år og de valgte hjortestek...De elsker hjortestek etter de fikk servert en nydelig hjortegryte hos et søskenbarn av meg!
Og jeg blir og glad når barna ønsker seg annet en de 3 PPP: som er pølse,pizza,pasta..

Jeg har jo ikke ordnet adventstaken min enda så det må jeg gjøre i kveld,har jo ikke bestemt meg for om jeg vil ha lilla eller bare ha alt hvitt??????
Hva synes dere?

Lørdagen er her damer,nyt den!


Vi (jeg og min kjære) åpner en god flaske vin vi som vi skal kose oss med :) :)post signature

Dagen derpå!!

Da er det dagen da det er godt å ha en god sofa og sitte i :)

Ja det er dagen derpå og jeg tror alle koset seg,jeg er i fin form men min kjære sliter litt mere.he he ..

Her prøver jeg ut Photoscape som jeg trodde var kjempevanskelig men det er det jo ikke!!

Spennende og leke og prøve ut nye ting for å få en fin photo framvisning.Det er vist mye man kan gjøre her inne? Så det blir nok mye av dette nå!

Her ser der maten jeg lagde i går.

Forett: ristet brød med tomat i hvitløk og basilikum.mmmmm

Middag:rypebryst surret i bacon lagt i fløte med mye grønnsaker stekt i ovnen.

Og det er jo spesielt morsomt å servere selvskutt ryper.(min kjære er ivrig jeger)Lite fotomontasje av trappa mi,har ventet lenge på at den skulle bli ferdig.Mangler litt maling men det er for kaldt ute til at vi kan male den ferdig så det blir nok ikke før til neste år tenker jeg! Steinleggingen er også ferdig men ikke fått lysene satt i steinen enda så bilder av det kommer senere...


Sånn endelig ...Ja måtte bare si endelig for det har tatt litt tid men nå fikk jeg ha gjester på nyoppusset spisestue...

Koselig med besøk av campingvogn naboene våre,må jo holde kontakten på vinteren og.Vi er jo på sommercamping og da treffes vi vær helg men det blir jo mindre på vinteren så derfor arrangerer vi små fester!!

Da er det husrydding og vasking....

God søndag
post signature