torsdag 5. november 2009

Her er osteklokkene jeg kjøpte hos Hilde heimdal.Krukkene inni m blomstene er kjøpt hos Cornelias Hus..Der er det jo ikke enkelt å gå ut uten å kjøpe noe!!!
Så som dere ser kan osteklokker brukes til mye rart...Spennende....
Søte i osteklokka disse,satte de inn på fredag og i dag måtte jeg ta de ut for de hadde blitt for lange....Men dekorativt var det.Må finne noe annet spennende å sette i osteklokka mi no!!!
Ellers får jeg ikke til å lagre bildene mine på maskinen min som før så er jeg jo ikke noe data geni så her må jeg ha hjelp!!
Tenkte å vise dere julestrømpene som er ferdig men siden jeg ikke får lagret så må dere vente..
Og i kjelleren er snekkerne nesten ferdig,håper de får gjor seg helt ferdig til mandag...da er det bare å vaske ned og begynne å planlegge hvordan møbler som skal der nede..Og på gårdsplassen er steinleggeren nesten ferdig,rundt trappa mi vile jeg at han skulle legge steinen i ring,og det har han gjor i dag..RÅÅÅÅ LEKKERT.Straks jeg får frem bildene skal der få se det å....Tenk 265 kvd med steinlagt gårdsplass,gjett om vi gleder oss.....
God kveld alle kreative og inspirerende damer der ute!!
post signature

Nye såper...

God formiddag alle sammen.Her skinner solen i trondheim og jeg er hjemme og syr i dag.
Har jo endel igjenå sy til stabbursnissensjuleutsalg..
Har funnet igjen ladderen min og..og fått igjen kameraet mitt fra reprasjon men...Det funker ikke enda..grrrrr
Så jeg må nok inn igjen med det..
Her har jeg tatt bilder av såpene jeg laget forrige dagen..Hjerteformet med lavendel duft og noen med appelsin og kanel....DUFTER DEILIG......
Skal lage flere såper senere..
Nå skal jeg sy..
KOS DERE ALLE SAMMEN!!!
post signature