onsdag 11. november 2009

Endelig snart er steinleggeren snart ferdig!!

Happy happy....Det e det æ e no!!!Endelig får jeg til å legge ut nye bilder og blogge normalt igjen!!Har jo vært plaget med dataen min og ikke fått til å legge inn nye bilder men nå er alt ordnet igjen....Så no har jeg såååå mye å vise dere...For i dag ble snekkerne ferdig i kjelleren :) :) JA jeg er stooor fornøyd....Kun kosearbeid med å innrede igjen!! LIVET ER HERLIG....Her ser dere bilder av gårdsplassen vår,ikke helt ferdig men dere ser det tar form...Og som dere ser har vi en ganske stor gårdsplass (265kvd) og siden den er så lang ville jeg legge en halvsirkel rundt trappa vår!!!SNASENT??
Her ser dere litt av trappa vår og..her mangler det rekkverk på bildet men ikke nå lenger,for snekkerne er faktisk ferdig her å...(bildet kommer senere) LYKKELIG OG GLAD DET ER DET JEG ER NÅ!!!! HE HE HE HE HE ..Utrolig hvor bra man kan føle seg når hus og hjem blir pusset opp....
Og som dere ser her har vi en god stund levd med MYE rot,dette er jo ute så det går jo greit men det har vært byggeplass inne og....I dag kom jeg hjem til nyvasket hus og som sagt snekkerne var ferdig....Kan det bli bedre???

I de siste dagene har jeg sydd og vært hjemme med syke barn...

Kan jo bruke tiden til noe fornuftig når man alikevel er hjemmme!!
Her ser dere nærbilde av steinen vi legger,den er ny på markedet så vi var spente på hvordan den ble?? Sååååå fornøyd..

Ellers har jeg Damehandlekveld på butikken min i morgen kveld(invitasjon står på bloggen min)
Det vil bli servert rødvin,ost og kjeks! tjhiiiiiiiii.

Velkommen alle sammen.....
post signature

5 kommentarer:

 1. Å det blir flott. Har selv en gårdsplass uten stein. Du må fortelle hva slags stein du har lagt, den har sikkert en navn?
  Formen min er ikke klar for damehandlekveld ennå, synd:(
  Ha en god kveld og klem;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for hyggelig hilsen!
  Bokstavene har jeg kjøpt på GH interiør i Os, de kan sikkert sende til deg eller fortelle hva merke det er...

  Så fin plassen ble med den nydelige steinen da!

  Lykke til med kvelden i morgen!
  Klem fra Tonje♥

  SvarSlett
 3. Ååå så fint det blir!! Skjønner godt du er strålende fornøyd! Drømmen min er å legge ny stein utenfor huset mitt, men de steinene som er får bli enn så lenge! Dette blir i hvertfall kjempe fint og nå gleder jeg meg å se masssse mer;) Klem

  SvarSlett
 4. Vi fikk lagt stein i fjor - det er så utrolig reint og fint! De ligner foresten veldig på de dere har :0) Ser ut til å bli riktig fint! Skulle vært innom butikken i morra ser jeg, men passer desverre ikke. Kanksje neste gang.

  SvarSlett
 5. oj ble noen skriveleifer der...ja ja det er vel forståelig - liker ikke dette tastaturet på lånepc'n min (skylder på det jeg ;0) )

  SvarSlett