torsdag 19. november 2009

Farvel til den brune sjenken min.....

Farvel til denne brune sjenken min men den skal ikke langt for den skal kun ut i garagen en tur for å bli hvit...Her har jeg tatt ut skuffene og tatt av dørene og gjort den klar så min kjære kan få lov til å lakkere den :) :) Er jeg ikke snill!!! Eller det er vel han som er så snill og lakkerer alle møblene som jeg ønsker!Spisebordet mitt er blitt så flott etter han lakkerte/malte det..Bilder kommer når sjenken er ferdig...

Og i dag fikk jeg beskjed om at malerne kommer og maler spisetueveggen ,det er en lys stripet tapet der i dag men jeg ønsker den nesten hvit og det får jeg no...Spennende!

Så i neste uke når sjenken er ferdig og veggene er malt må jeg finne meg noen fine gardiner...Tror nok det må bli noen lyse fine gardiner til jul...Gleder meg!!!

Men da er det nok oppussing før jul,da skal jeg kun pynte og koooose meg!!

Er det noen som hvet hvor jeg kan få tak i meg hvite stoltrekk ,jeg vet at de har på ikea men de er litt store..Det må da finnes flere typer???

GOD KVELD TIL DERE ALLE :)

post signature

5 kommentarer:

 1. kan ikke hjelpe deg med stoltrekk.
  Men det baller på seg når noe nytt skjer i heimen..har allerede planer selv om hva som skal bli hvitt etter opp-pussingen..det blir ikke bilig;)
  ha ei koselig helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får hjelp til maling, det er mye arbeid. Og det blir jo sååå fint etterpå! Takk for koselig hilsen hos meg, kjekt å finne deg! God natt og klem fra Heidi

  SvarSlett
 3. Hei hei..Åh..gleder meg til å se hvordan den blir:) Klem

  SvarSlett
 4. Sjenken blir sikkert flott,gleder meg til å se!Stoltrekk får du rimelig hos Ellos!(bare le,men jeg er litt sånn katalog-junkie)
  De har flere typer,og fargevalg,de er rimelige,og du kan få de på døra bare to dager etter bestilling!
  Ha en super dag!
  Janne

  SvarSlett
 5. Jøss,så snill mann du har da. Han maler og maler ;)

  Sjenken blir nok fin. Trappa ble veldig fin da,Lys og lekker.

  SvarSlett