torsdag 5. november 2009

Her er osteklokkene jeg kjøpte hos Hilde heimdal.Krukkene inni m blomstene er kjøpt hos Cornelias Hus..Der er det jo ikke enkelt å gå ut uten å kjøpe noe!!!
Så som dere ser kan osteklokker brukes til mye rart...Spennende....
Søte i osteklokka disse,satte de inn på fredag og i dag måtte jeg ta de ut for de hadde blitt for lange....Men dekorativt var det.Må finne noe annet spennende å sette i osteklokka mi no!!!
Ellers får jeg ikke til å lagre bildene mine på maskinen min som før så er jeg jo ikke noe data geni så her må jeg ha hjelp!!
Tenkte å vise dere julestrømpene som er ferdig men siden jeg ikke får lagret så må dere vente..
Og i kjelleren er snekkerne nesten ferdig,håper de får gjor seg helt ferdig til mandag...da er det bare å vaske ned og begynne å planlegge hvordan møbler som skal der nede..Og på gårdsplassen er steinleggeren nesten ferdig,rundt trappa mi vile jeg at han skulle legge steinen i ring,og det har han gjor i dag..RÅÅÅÅ LEKKERT.Straks jeg får frem bildene skal der få se det å....Tenk 265 kvd med steinlagt gårdsplass,gjett om vi gleder oss.....
God kveld alle kreative og inspirerende damer der ute!!
post signature

3 kommentarer:

 1. hei
  Så lekkert det var med svibler i glassklokkene.
  Det går ikke an og gå ut fra CH uten og handle noe. Det er favoritten min byen.
  Fine såper du har laget.

  ha ei fin helg

  SvarSlett
 2. Åh, så fint det blev!! Ska nog en tur och köpa lite julblommor idag jag också! Ha en fin fredag. Kram Alexandra

  SvarSlett
 3. Cornelia's Hus- den butikken har jeg hørt masse fint om. Jeg har desverre aldri vært så heldig å besøke byen din, men kanskje en vakker dag...
  Kjempe morro å sy julestrømper. Begynner jo å få et helt lite lager nå. Har akkurat bestilt en masse stæsj til å pynte dem med fra Stoff og stil. Jeg lurer litt på å legge dem ut for salg på bloggen. Kan jo ikke sitte inne med en stabel julestrømper, men jeg synes det er litt vanskelig å vite hva en skal selge dem for.
  Ønsker deg en god helg
  klem Yvonne

  SvarSlett