onsdag 2. desember 2009

kJØKKEN KOS.

Rødt hører julen til så derfor har jeg alltid rødt på kjøkkenet.Fått pyntet litt der no, så rom for rom ser jo ut til å bli ferdig her hjemme ..
Og godt er det...
Jeg har no vært på Rema igjen og der fant jeg meg et kjempe fint(synes no jeg) rødt zinkhus til en billig penge.(kostet bare 49.-) passer fint i kjøkken vinduet mitt det!
I går hadde jeg en kjempe flott dag,var på stjørdal for å treffe min gode ,snille venninde Lene som jeg ikke hadde sett på mange mange år..Vi satte oss ned med litt te og kaffe og dermed gikk skravla på oss begge!!! Her var det ikke noen pinlig tøushet mellom samtalene nei for vi hadde såååå mye å snakke om.

Spiste vi en god lunch,ruslet rundt på butikkene og fikk shoppet litt julekuler og hjerter...(kan det bli for mye julekuler og hjerter??)Så ikke ut som jeg og Lene synes det nei! he he...

Lene jeg hadde en kjempekoselig dag sammen med deg og jeg vet at det ikke blir år til neste gang...Takk for en kjempe dag Lene!Jeg skulle jo også innom Irina med gaver til en god sak hun støtter og som DU kan
bli med og støtte her!!

Dette er faktisk noe som kan ramme oss alle så derfor HÅPER jeg dere går inn på bloggen til irina og blir med!!


Det som var så morsomt var at jeg fant ikke tlf nr henne noe steder på opplysningen men hvem tror dere er den første jeg går meg på inne på kjøpesenteret på stjørdal ,jo selveste Irina...he he he ...

Så da fikk jeg levert gavene og snille Irina spanderte på meg en kopp kaffe og vi satt og snakket en stund..Koselig.

Kjempetrivelig dame og jeg skal på åpent hus hos deg ja Irina..Jeg gleder meg!!!!


Jeg sitter her og blogger og vaskehjelpa vasker hus...Jeg må vel opp fra sofaen og gjøre noe,tenkte og begynne å ta ned alt fra det gamle hobbyrommet mitt inn i det nye....
I går var jeg og min kjære på ikea og handlet skuffer og kurver til hobbyrommet så det skal nok bli system..

Enn når det er ferdig og det er bare å gå ned og finne alt som jeg vil..

Det blir en drøm....


post signature

8 kommentarer:

 1. Det var da utrolig så mye fint du finner på rema da. Finner ingenting jeg. Forresten en veldig koselig blogg du har, masse eyecandy her. Tror jeg blir en stund og kikker mer...
  Ha en flott dag. Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får eget hobbyrom! *drømme*

  Den hyslykten fra Rema var skikkelig stilig, så på de for et par uker siden.. .Dessverre passer det ikke så godt med rødt her hos meg, men hos deg gjorde den seg virkelig! :)

  Skikkelig koselig julestemning hos deg, Linda!
  Ha en deilig dag!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fint du har gjort det! Det er så gøy å pynte med rødt i et ellers hvitt interiør.. her har ikke det røde kommet fram ennå, men det blir vel litt etter litt nå.
  Klem fra en annen trønder (renger med du er det?)

  SvarSlett
 4. Jeg bor ti minutters kjøring fra deg.. ok, kankje et kvarter da.. Børsa.

  SvarSlett
 5. Ja, det er trivelig her! :) Hvor lenge har du blogget da? Jeg har gjort det i fire-fem år, men har startet på nytt igjen flere ganger.. så den bloggen jeg har nå er ikke så gammel.

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som skal få deg hobbyrom.
  Kjøkkenet ditt var kjempefint. Jeg kjøpte samme huset som deg på rema,men jeg spraymala det grått.

  Klem

  SvarSlett
 7. Ser at du driver butikk på Heimdal.. ikke tilfeldigvis den som har en del GreenGate-ting i tillegg til klær? Dit skulle jeg hatt meg en tur før jul..

  SvarSlett
 8. Smaaaaask!!!! Det ble jo kjempefint med det røde zinkhuset... Jeg var jo ikke helt med på den vettu:-) Men når ting blir satt i sammenheng er det utroli hvor flott det kan bli.

  SvarSlett