tirsdag 14. juni 2011

Hjelp meg.mac pro eller mac air??

Kan noen hjelpe meg??

Skal anskaffe meg en ny data..

men er jo såå lite kjent med

hva som er best ..

Skal bruke den til redigering

av bilder,skal legge ut mye

mere bilder av butikken min og

da må jeg ha en maskin

som fungerer.

Blogge mye mere skal

jeg også....Trenger tips om hvilken

maskin jeg burde kjøpe

og hvilket redigeringsprogram

jeg skal kjøpe med??

Er DU god på dette motas

alle tips med en stoooor takk..


Hva har du?

Er du fornøyd?

Hva savner du?

Hva er bra med din maskin?

HJELP MEG OG VELGE...


Tudeluuuuuu!!!


post signature

5 kommentarer:

 1. Jeg har selv en macbook pro og er ganske fornøyd med den. Har ikke hatt ett eneste problem med MacWilly siden jeg kjøpte han. Jeg er litt geek som har navn på mac-en. :D

  En macbook pro kommer i flere forskjellige størrelser. Jeg har 13" men jo høyere du går opp i størrelse jo bedre maskin får du. Til ditt forbruk høres det ut som 13" kan funke fint. Du blir fort vant til størrelsen. Lett å få med seg om du skal ut en tur eller må ta den med deg over lengre strekninger. Ellers kan en 15" funke fint. Har ingen erfaring med macbook air men du kan søke det opp på http://mac1.no for å sjekke hva andre har skrevet om alternativene.

  Programvare er litt smak og behag. Har hørt mye bra om Aperture, resten kan du lese om her: http://www.eplehuset.no/produktkategori/29_design-og-foto.aspx

  Ønsker deg lykke til med kjøpet og valget! Tror du blir fornøyd uansett! Har hatt mac i 4-5 år nå og blir ikke å gå tilbake til windows.

  SvarSlett
 2. Definitivt Mb Pro!! Jeg har hatt flere og eeelsker min Pro!! Plass til masse bilder også. Jeg syns 15" er bedre str til bildebehandling, men litt stor å bære med seg.
  Håper det hjalp litt..
  Lykke til!!
  Du blir nok fornøyd uansett. Og jeg går ihvertfall ikke tilbake!! ;-)

  SvarSlett
 3. Hei Linda,

  Vi har Mac Book Pro på 5. året. Supermaskin

  SvarSlett
 4. Hei,

  Dette er et spørsmål jeg har tenkt mye på de siste ukene også. Jeg har en større eldre laptop som funker bra men trengte en mindre litt lettere som jeg kunne dra med meg overalt og som var bra nok til at jeg kunne jobbe i nettbutikken min samt blogge og ellers gjøre alt jeg trenger. I går kjøpte jeg meg min første Mac - en Macbook pro 13" og så langt er jeg VELDIG fornøyd!

  SvarSlett
 5. macbook pro er definitivt best ! for en macbook air, betaler du for design og ikke raskhet, lagringkapasitet osv. jeg er kjempe fornøyd med min macbook pro !

  SvarSlett