lørdag 14. november 2009

Klart for julemesse snart!!

Ting til julemessa,føler at jeg ikke blir ferdig her jeg...Men det er vel for at jeg kommer over nye ting jeg bare måååå prøve!! for at dere gir meg de nye ideene..
Og så synes jeg det er kjempe koselig å sitte med symaskinen min å sy da!
Har laget noen julestrømper i hvit lin med "pels"kant og noel på.....
He he he dette bilde ble satt inn feil vei men der ser du strykemerke fra stoff og stil godt,synes de var søte jeg og tenker å bruke de på flere ting jeg skal lage.

Her har jeg laget barneforkler,julestrømper, hjerter i 2 varianter..Har laget en god del forkler til messa.Barna er jo såå glade i å få lov til å hjelpe til med å bake så da trenger de et eget forkle..

Hjerter,hjerter og mere hjerter
i alle farger og stoffer..Disse er søte å henge på glasskapet,komoden,juletreet,i kjøkken vinduet,barnerommet,osv .. Og no er jeg kjempe mett etter å ha intatt en nydelig kotelett middag.Stekte kotelettene på langtidsteking i panna,måtte ha stekespade for å få de opp av panna for de ble jo såå møre.Smeltet i munnen....og med erterstuing,potet,rødkål og kjøttkakesaus blandet med peppersaus....mmmmmmm ANBEFALES....
Om ikke lenge skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til 50 årsdag..Tror ikke jeg er hjemme tidlig i kveld/natt for det er en glad samling av venner som treffes..ARTI..
I morgen skal jeg vise dere hva naboen hadde pakket i en stoor eske å skulle gi til loppemarked..Hint hint en stoor eske med norgesglass..jepp helt sant.Sikkert 20 stk... .Tro meg jeg er såå glad for at jeg så den eska for no er den hjemme hos meg!!
Ønsker dere en trivelig kveld


post signature

6 kommentarer:

 1. Så flotte ting du lager!Er igang med barneforklær til guttene mine selv,som en del av årets kosekalender!Gleder meg til å følge denne bloggen videre,masse inspirerende å finne her!

  SvarSlett
 2. Du er virkelig flink på symaskina!!
  Kos deg ikveld, du er vel godt igang nå;)
  klem;)

  SvarSlett
 3. FOR noen perfekte hjerter du har laget? (villig til å dele oppskrift/mønster?!? ) ;) mine plerier bli noe veldig skeive, og sørpreget hjemmelaget.. men det bærer jo sin sjarm det også...hehe..
  Nydelig sink-hjerta-fat du har kjøpt også! Gleder meg sånn til å pynte til jul jeg nå... ;)

  Helge-hilsen fra
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Wow så flink du er!! De tingene der vil gå som vermt hvetebrød!!

  Håper du koser deg i 50 års dag!

  Og takk for koselig hilsen hos meg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flink du er!! Så masse fint..Kjempe søtt juleforkle..
  Og hjerter får vi aldri nok av;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for det. Fine ting du har laget. Lykke til med messen!! :-)
  Kristin

  SvarSlett