tirsdag 5. januar 2010

Kitchen aid...til en billigere penge..

Hvem ønsker ikke seg denne flotte maskinen,jeg ønsker meg iallefall denne og inne på en nettside så kostet den mye mindre enn i butikk så derfor vil jeg dele denne med dere....Nettadr finner du under bilde....Så hvis noen har lyst på en sånn så er det faktisk 3000 kr billigere her enn i butikk,hvis jeg ikke tar helt feil så koster den 6999.- i butikk....Jeg vil, jeg vil ,ha ...men pengeboken roper: tom peng pung!!!!!!!

Her kan der få tak i en Kitchen Aid kjøkkenmaskin til den flotte sum av 3999.-


Gå inn på : denne nettadr

Måtte bare vise dere dette....

post signature

9 kommentarer:

 1. OIOIOI, tusen takk for tipset;) Jeg har siklet på denne leeenge. I jula var det ikke lagt unna jeg dro kortet på 6000,- HURRA, nå vet jeg hvor jeg skal bruke kortet neste mnd.

  Har du bestilt??

  Nå har jeg meldt meg på give awayen din.

  K-Janne

  (jeg sier ifra når kaninull er produsert,haha)

  SvarSlett
 2. Oj det var bra pris. Jeg hadde gjerne hatt en sån, men jeg har en annen, som óg virker bra, men er ikke like kul da. :/

  Net-on-net har bra priser hele tiden, så prisen er sikkert den samme neste måned.

  kram
  emma

  SvarSlett
 3. Disse er sååå fine,og sååå dyre!Dette var jo kjempetilbud da!hihi,glad du likte profilbildet mitt!(OG TURTE KOMMENTERE DET!!!)
  Føler at det er et veldig flatterende bilde,slankende med sånne litt små dykkebriller med trang strikk,og vannkopparret i panna ser ut som et passe stort skuddhull!
  Ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Sukk, jeg bare MÅ vinne i Lotto snart... Har ønsket meg en sånn rød i maaange år nå. Jeg er helt sikker på at jeg hadde vært en mye bedre kokk hvis jeg hadde hatt en sånn... Da skulle jeg disket opp med masse flotte retter da! Not.
  Får vel nøye meg med den jeg har en stund til vel.

  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 5. takker for tipset. Kan fort komme en slik her i huset, bare vi blir ferdig med prosjekt oppussing av kjøkken.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tipset! :) Jeg har faktisk ikke kjøkkenmaskin en gang. Her eltes og knas alt med rå håndmakt ;) Men mulig det blir en slutt på det nå :D

  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for at du deler :D
  Ja den står høgt påmi ønskeliste også... men einpynteting (eg er joei katastrofepå kjøkkenet) til 4000 er fremdeles litt for massenår eg har så mykje å pusse opp...men ein da... ;-)

  Ønsker deg eit riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 8. Jeg klarte å titte på pappaen min med dådyrøyne før jul og fortelle at jeg og søsteren min ønsket oss Kitchen Aider til jul - og om han ikke kunne vurdere å tenke seg å gi oss det - han som tross alt hadde fått så flotte, feilfrie døtre *ler*. Han falt seff for sjarmoffensiven og jeg og søster fikk kjøpe oss hver vår. Vi valgte hvit begge to. Kjøpte på en svensk siden - Bagaren og Kocken som også hadde litt rimeligere priser - om enn ikke like rimelig som dette tror jeg. Vi kjøpte med isbolle og en ekstra deigblander.

  Innmari dumt at det nye året begynner på lavkarbo - jeg som har ny isbolle inkl. Kitchen Aid.

  Men til sommeren - DA skal jeg lage så mye is at jeg ikke vet hva ;).

  SvarSlett
 9. Veldig fin, men bollen er alt for liten - og det er synd... Har lyst på en sånn, men prisen og størrelsen er feil ;0) Må vel kjøpe en Kenwood når den gammle kjøkkenmaskina ryker, det er den eneste jeg har funnet som har en anstendig størrelse på bakebollen. I går så jeg Nigella Lawsons lyseblå brødboks - og da tenkte jeg på deg. Du skal jo ha lyseblått på kjøkkenet skal du ikke. Den var utrolig fin - i keramikk ( litt dyr da ;0) )

  SvarSlett